garanci

Dy vjet garanci të kufizuar në kabinë prej druri

One year limited warranty on electrical parts

KJO GARANCI ESHTE PER sauna INDOOR përdorin vetëm. Garancisë duhet të bënte të pavlefshme IF SAUNAMATES vendosur në një mjedis në natyrë.
Garanci e kufizuar në pjesë këmbimi Saunamates. Saunamates garanton produktet e saj të jenë të lirë nga defekte në materiale dhe mjeshtëri. Pjesë, të cilat bëhen të dëmtuar brenda periudhës së garancisë, do të riparohen përveç dëmit për shkak të neglizhencës, abuzimit, keqpërdorimit, keqpërdorimit, Modifikimet e paautorizuara, instalimit të pahijshme, apo veshin normale dhe lot.

Saunamates nuk do të jetë përgjegjës për punën e shkaktuar nga agjentët e tij të autorizuar të shërbimit për para-themeluar merr në largimin, inspektimin dhe reinstalling pjesë e garancisë. Saunamates nuk do të mbulojë ndonjë kosto e punës atribuohen disassembly dhe reassembly të njësisë. Saunamates nuk do të jetë përgjegjës për shpenzimet e punës të mirëmbajtjes rutinë, rregullimeve ose ndryshimeve në kalibrimin e pajisjeve elektrike.

Çdo pjesë pretendohet të jetë i dëmtuar duhet të transportohen mallrave parapaguar, të Saunamates dhe produkti riparuar ose zëvendësuar do të kthehet në mallrave dërguesit të mbledhur. Kur dërgohet në Saunamates, produkti duhet të shoqërohet nga marrja e shitjes ose dëshmi tjetër të data e blerjes, si dhe emrin e dërguesit, adresën postare, numrin e telefonit gjatë ditës dhe çdo informacion tjetër në lidhje me kërkesën e dërguesit.

Kjo garanci nuk është e transferueshme dhe mund të zbatohen vetëm nga "pronari Origjinal". Dëftesa origjinale duhet të sigurohet në kohën e kërkesës. Kjo garanci nuk zbatohet për çdo produkt apo komponent përdoret në çdo industrial, me qira, klub apo qëllim komercial. Kjo garanci nuk do të zbatohet për çdo pretendim që dalin nga keqpërdorimi, neglizhimi, aksident, abuzimi, instalimit të pahijshme, duke përfshirë por jo kufizuar në ekspozimit ndaj zjarrit ose të nxehtit e tepërt, dhe rreziqe të tjera të natyrës. Në asnjë rrethanë prodhuesi do të jetë përgjegjës për asnjë dëmtim të veçantë ose rrjedhimore që rrjedhin nga përdorimi i produktit, komponentet, dhe pjesët e bashkangjitur, ose të instaluar me të. As për dëmtim të ndonjë personi, ndonjë pretendimet për dëmet që rrjedhin nga përdorimi, instalimin ose shërbimin e produktit. Blerësi është përgjegjës për sigurimin e qasjes adekuate në pajisje në mënyrë që çdo shërbim i nevojshëm mund të kryhet. Blerësi duhet të krijojë, nga shitjet datë shqip, faturë ose të japë pranimin, datën e blerjes. Të gjitha shpenzimet për heqjen dhe reinstalling sauna përfshirë akuzat mallrave për dhe nga konsumatori do të jetë në dëm të konsumatorit.


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Truck

WhatsApp Online Chat !